OVER

ONS

Jarenlange ervaring in training en coaching binnen verschillende sectoren

We houden ervan om leidinggevenden te begeleiden in het wat meer zichzelf mogen zijn. Tegelijk blijven ook wij dagdagelijks leren in het boeiende thema dat leidinggeven is.

Ervaring, professionaliteit en zorgzaamheid: vanuit onze praktijkervaring werken we als gecertificeerd trainer en coach dagdagelijks met leidinggevenden uit verschillende organisaties en sectoren.

Onze trainingen en coachings zijn hands-on en krachtig in hun eenvoud. Ze zijn het resultaat van brede expertise binnen technologie, retail, automotive, IT, zorg en overheidsbedrijven, onderwijs, ngo’s, HR en financiële dienstverleners, productiebedrijven, ...

>250

coachees

+1,140

tevreden deelnemers

Ans MOUTON

GECERTIFICEERD TRAINER EN COACH

REGIO OOST- & WEST-VLAANDEREN, ANTWERPEN, BRABANT

Ans Mouton begeleidt als gecertificeerd trainer en coach (EMCC - ICF PCC) individuen, teams en organisaties vanuit het gedachtengoed van Inspirerend Coachen. Hij nam jarenlang zelf een leidinggevende rol op en werkt dagdagelijks met leidinggevenden uit een brede waaier van organisaties en sectoren.

JIRKA VAN HAEGENBORGH

GECERTIFICEERD TRAINER EN COACH

REGIO ANTWERPEN, BRABANT, LIMBURG

Jirka studeerde Sociale Pedagogiek aan de KU Leuven en ging daarna aan de slag als stafmedewerker in een diversiteitscentrum en als outplacement- en loopbaancoach. Opgeleid door Jef Clement, coachte en trainde ze de voorbije tien jaar leidinggevenden in heel diverse sectoren: onderwijs, overheid, bankensector, retail, technologische bedrijven enz.

CONTACTEER ONS

Elke vraag is maatwerk. 
We starten elke samenwerking met een vrijblijvend intakegesprek. Daarnaast werken we met een "niet tevreden, geld terug" garantie.

Dank je wel! We hebben je bericht goed ontvangen.
Er is iets foutgegaan. Probeer het nog een keer.