Boek

Leidinggeven yes you can. het lef om het simpel te houden.

Wat lezers teruggeven

Heerlijk om je authentieke zelf te mogen zijn, je kwetsbaar op te kunnen stellen en zelf op zoek te kunnen gaan naar wat (niet) werkt. Het lijkt vanzelfsprekend maar is behoorlijk baanbrekend.

 

Ik heb het met heel veel plezier gelezen en ervan genoten, je hebt me verrast, mijn inzichten werden verdiept of verscherpt. Zo mooi aansluitend bij Inspirerend Coachen en toch fris en vernieuwend.

 

Alweer een boek om te koesteren omdat het een antwoord in eenvoud en toch veel diepgang biedt in deze zeer complexe tijden.

Een vertaling van Inspirerend coachen naar leidinggeven.

Wil je het boek graag bestellen? 
Dat kan oa. via LannooCampus, Fnac of Bol.com.

Bij LannooCampus kan je bestellen met de kortingscode leidinggeven10 (de code is enkel geldig via de webshop van LannooCampus/Lannoo tot 31/07/2024. De code is niet cumuleerbaar met andere promoties en kortingscodes).

Zelf kan ik geen boeken verzenden maar je kan wel rechtstreeks een boek kopen en komen afhalen (29 €).

Vragen of suggesties? Contacteer ons.

Waar kan ik het boek kopen
Details

We hebben even getwijfeld aan de titel van dit boek. Wordt het niet te schreeuwerig? Te "Yes you can!"? En toch: leidinggeven, yes you can. Je kan er meer van dan je zou denken. Zonder afbreuk te willen doen aan het straffe werk dat directeurs, managers en teamleads dagelijks verrichten: leidinggeven is lang niet de rocket science die we er soms van maken.

Wat als leidinggeven simpeler zou blijken dan het op het eerste zicht lijkt? Wat als je als leidinggevende het lef aan de dag zou leggen om gewoon te doen? We onderzoeken hoe je doelgericht én vanuit eenvoud leiding kan geven. We vertalen daarbij de vaardigheden en de kijk van Inspirerend Coachen naar leidinggeven. Geen complexe modellen, wel een set rollen en vaardigheden waarmee je het volle potentieel uit jezelf en je team kan halen. Heldere doelen stellen, veelvuldig bekrachtigen en bijsturen, simpelweg benieuwd zijn: de kracht van leidinggeven zit in de eenvoud, en het vraagt gewoon ook lef om te durven terugvallen op die eenvoud.